Loading...

Vil du
Yin-spireres
til en stressfri og glad sommer?

Få ro i hovedet, ro i kroppen
og ro i åndedrættet!

Sænk farten, få mentalt ro og find fornyet energi - omend blot for en stund. 

JA TAK, jeg tilmelder mig workshoppen

Alt er bedre end ingenting. Så at give sig selv lov til lige at trække stikket et par timer- OG BARE SLAPPE AF - det kan være en KÆMPE gave til dig selv.

Det giver denne YIN YOGA WORKSHOP dig rig mulighed for.

Når du oplever ro, så bliver både dit fysiske og dit psykiske overskud større. Og så er det bare SÅ meget nemmere at opleve større glæde og større tilfredshed med og i livet. 

Når vi har fordøjelsesproblemer, sover dårligt om natten, eller er stressede i større eller mindre omfang, så skyldes det ofte, at vi har ophobet blokeringer i vores system. Din krop er dit kompas, og den arbejder altid på at opretholde balance både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. 

Men din krop har nogle gange brug for lidt hjælp. Og her kan Yin Yoga være løsningen. Gennem Yin Yoga opløses blokeringer og ophobninger rundt omkring i kroppen.

Yin Yoga kaldes den "stille praksis" og er skønne og afslappende stillinger, der hjælper dig til at geare ned og stresse af. 

 

 

De øvelser vi skal lave, kan du sagtens lave hjemme på stuegulvet, så efter workshoppen har du rig mulighed for at give dig selv små pauser derhjemme eller på ferien med

  • ro i kroppen
  • ro i åndedrættet
  • ro i sindet/tankerne

 

TIDSPUNKT:
Fredag 1. juli 2021 kl. 14.00-16.00

STED:
Borgen, Nygade 30 1. sal, 6950 Ringkøbing

DELTAGERE:
Der er max. 8 deltagere, så SKYND DIG og booke en plads. 

Alle kan deltage: øvede, uøvede, mænd, kvinder - smidige eller ikke smidige.  

PRIS:
Kr. 299,-

Jeg har det udstyr, vi skal bruge. Men du bedes selv medbringe håndklæde til at lægge over yogapøllen, tæppe til at tage over dig.

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til et par timer med skøn yoga og afspænding.

Kærlig hilsen 
Ilse